ALV-muutos

Mini- ja Smart-lisenssit:

Huom. Mikäli haluat asiakkaan hinnan pysyvän samana täytyy ALV-laskentatapa muuttaa.
Siirry ensin kohtaan Asetukset -> Yritys-kohdasta Yrityksen perustiedot -> muuta kohtaan ALV-laskentapa pudotusvalikosta Brutto -> paina sivun alaosasta Päivitä. Jatka tämän mukaan alla olevien ohjeiden mukaan.

Mikäli haluat asiakkaan hinnan muuttuvan ALV-muutoksen verran, ei muutoksia tarvitse ja voit jatkaa alta.

Valitse Tuoteluettelo-osiosta Tuotteet.

Paina tämän jälkeen kynän kuvaa tai nuoli alaspäin ja valitse muokkaa tuotteen kohdalla johon ALV pitää muuttaa.

Paina kohtaa Hinnat.

Paina ensin Vero-kohtaa ja valitse pudotusvalikosta oikea ALV-kanta.

Varmista että hinta näkyy oikein tuotteessa. Vektori laskee aina toisen hinnan automaattisesti.

Paina tämän jälkeen Päivitä.

Pro- ja Go-lisenssit:

Voit käyttää samaa tapaa kuin Mini- ja Smart-lisenssit, tämän lisäksi lisenssiinne kuuluu tehokas Tuotteiden tuonti/vienti työkalu.

Paina Tuotteet-kohdassa ensin Vie-painiketta.

Valitse avautuvasta ikkunasta Verollinen tai Veroton, riippuen haluatko muutoksen kohdistuvan asiakkaan hintaan vai omaan hintaan ja valitse Vie.
Tietokoneen/älylaitteen latauskansioon latautuu tiedosto Product_list.xlsx jonka voit avata Excel-sovelluksella tai muulla näitä käsittelevällä ohjelmalla.

Muuta kohtaan Veroprosentti uusi ALV-kanta niihin tuotteisiin mihin tarvitsee ja tallenna muutokset tiedostoon.

Paina tämän jälkeen Tuotteet-osiossa Tuo-painiketta.

Paina Valitse tiedosto ja avaa Product_list.xlsx-tiedosto johon olet tehnyt muutokset.

Valitse mihin kenttiin tiedot tallennetaan.

Tiedot tallennettu-viesti kertoo että muutokset on toteutettu onnistuneesti.